De groene uil

De groene uil van BCM Academy staat symbool voor wijsheid, kennis, waarheid en geduld, maar ook voor geheimhouding en vrijheid. Het kan ook verbonden worden met stille en gecontroleerde bewegingen en een uil heeft het vermogen om door maskers heen te zien. De uil staat symbool voor geleerdheid, Athena's wijsheid, en waakzaamheid. Het groen betekent het goedgezinde en het wakende tijdens het donker.

Corporate Social Responsibility
BCM Academy onderscheid zich door als toonaangevend kennisinstituut volledig binnen haar totale dienstverlening de relevante CSR (Corporate Social Responsibility) en de ISO 26000 ambitie te hebben doorgevoerd. Dit omvat alle interne processen, maar ook alle opleiding, training en certificeringsvormen die gericht zijn op het primaire en secundaire proces van opdrachtgevers binnen het BCM vakgebied. BCM Academy claimt daarbij dat alle diensten voldoen aan de projectie van wet en regelgeving 2018-2020.

THIN BCM
Uniek daarbij is dat BCM Academy het ‘Green Design (Green Owl)’ binnen haar modules op basis van internationale standaarden en regelgeving heeft geïntegreerd in combinatie met “THIN BCM”.