BCM Courses
Crisismanagement
Continuity Services

BCM Academy

BCM Academy is het toonaangevende Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management. BCM Academy ondersteunt organisaties bij de invoering van Business Continuity & Crisismanagement, levert de kennis om BCM in de organisatie mogelijk te maken en voorziet in de expertise die voor een succesvolle invoering van BCM in de organisatie benodigd is.

BCM Academy biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Business Continuity Management en is specialist in effectieve prestatieverbetering en risicobeheersing. Internationaal erkende kwaliteitscriteria zijn basis voor onze dienstverlening.

Certificering en accreditatie zijn onlosmakelijk verbonden met de onderscheidende kwalificatie van onze inzet voor zowel de individuele cliënt/deelnemer als organisaties. BCM Academy staat voor BCM, van Strategy-to-Execution. 

ISO 9001

BCM Academy is per 9 november 2015 ISO 9001:2008 gecertificeerd.

bv_cert_iso_9001%20colour%20versie%202.j

Events

01-02-2016

Essentials (Serie 2016)

4 en 5 Februari 2016 start de module Business Continuity Management Essentials. Deelnemen kan (nog) en beleef dan ook het beste binnen het vakgebied.

Referenties zijn opvraagbaar binnen elk verzoek daartoe.


LEES MEER

02-02-2016

Edition II CBCM (2016 Series)

In Februari 2016 start de ultieme leergang CBCM (Certified Business Continuity Manager) voor de tweede editie. Post HBO en gecertificeerd en schaalbaar. Deelnemen kan (nog) en beleef dan ook het beste binnen het vakgebied.

Referenties zijn opvraagbaar binnen elk verzoek daartoe.

LEES MEER


Events & Insights