Courses
Crisismanagement
Continuity Services

BCM Academy

BCM Academy is het toonaangevende Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management. BCM Academy ondersteunt organisaties bij de invoering van Business Continuity & Crisismanagement, levert de kennis om BCM in de organisatie mogelijk te maken en voorziet in de expertise die voor een succesvolle invoering van BCM in de organisatie benodigd is.

BCM Academy biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Business Continuity Management en is specialist in effectieve prestatieverbetering en risicobeheersing. Internationaal erkende kwaliteitscriteria zijn basis voor onze dienstverlening.

Certificering en accreditatie zijn onlosmakelijk verbonden met de onderscheidende kwalificatie van onze inzet voor zowel de individuele cliënt/deelnemer als organisaties. BCM Academy staat voor BCM, van Strategy-to-Execution. 

Events

01-09-2015

Edition III CBCM (2015 Series)

In November 2015 start de ultieme leergang CBCM (Certified Business Continuity Manager) voor de derde editie. Post HBO en gecertificeerd en schaalbaar. Deelnemen kan (nog) en beleef dan ook het beste binnen het vakgebied.

Referenties zijn opvraagbaar binnen elk verzoek daartoe.

LEES MEER

01-10-2015

"E-Insight"

De goede BCM Insight tot succes verheven. Nu dus de minder of meer private equity partijen. Waar gaan we voor om Continuïteit tot centraal te plaatsen in een volatiele omgeving. Meer doen met minder is de uitkomst.    

LEES MEER


Events & Insights