Over ons

BCM Academy is het toonaangevende Europese kennisinstituut voor Business Continuity Management & Crisismanagement. BCM Academy richt zich primair op de professionalisering en adoptie van Business Continuity Management & Crisismanagement.

Services

Naast het opleidingsaanbod voor BCM, voorziet BCM Academy in een spectrum aan diensten om organisaties te faciliteren BCM binnen de eigen organisatie mogelijk te maken, zoals BCM Audits en consultancy.

BCM Expert Center

Het BCM Expert Center is een voor elke BCM Professional bereikbare service die op verzoek data, insights, en toegang kan verschaffen tot een welhaast onuitputtelijke bron van specifieke BCM practices, guidelines, modellen, en relevante fact-packs.

Expert Solutions

ExpertSolutions© is een op kennis en innovatie gerichte dienstverlening binnen de essentiële  kaders van Business Continuity Management. Centraal staat specifieke kennis van Proces en Competentie om issues, vraagstukken binnen veranderende omgevingen van ‘continuïteit’ te voorzien.

ExpertSolutions binnen BCM Academy staat voor snelle en effectieve oplossingen en representeert een doelmatig stelsel van diensten binnen de Business Continuity Management arena.

Door gebruik te maken van deels kunstmatige intelligentie en systeemrelevante aspecten van menselijke experts zijn BCM gerichte issues pragmatisch toepasbaar en integreerbaar. De ervaringsfactoren worden binnen de dienst versterkt doordat BCM Academy binnen dit systeem zowel de actuele en relevante toekomstige doelen binnen een uiterst pragmatisch doel plaatst die onderscheid en voordeel oplevert.

MAIL BCM ACADEMY  of bel: 0341- 41 09 14