BCM Expert Center

Het BCM Expert Center is een voor elke BCM Professional bereikbare service die op verzoek data, insights, en toegang kan verschaffen tot een welhaast onuitputtelijke bron van specifieke BCM practices, guidelines, modellen, en relevante fact-packs.

BCM Audit

De BCM Audit die BCM Academy heeft ontwikkeld biedt direct inzicht in het volwassenheidsniveau van BCM voor uw organisatie als geheel en is ook toepasbaar binnen afdelingen of business units.

Services

Naast het opleidingsaanbod voor BCM, voorziet BCM Academy in een spectrum aan diensten om organisaties te faciliteren BCM binnen de eigen organisatie mogelijk te maken, zoals BCM Audits en consultancy.

Services

BCM Academy ondersteunt in de ontwikkeling, begeleiding en evaluatie van Business Continuity Management binnen uw organisatie. 

Naast het opleidingsaanbod voor BCM en een test- & trainingsprogramma voor het crisismanagement, voorziet BCM Academy in een spectrum aan diensten om organisaties te faciliteren Business Continuity Management binnen de eigen organisatie mogelijk te maken.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.


MAIL BCM ACADEMY  of bel: 0341- 41 09 14