Werken bij BCM Academy

De dynamiek binnen de service line "Educational Services" vraagt om expansie

BCM Academy is onderscheidend en toonaangevend binnen het vakgebied Business Continuity & Crisis Management. De services en diensten worden permanent volgens de vakspecifieke strikte, maar ook holistische ontwikkelprincipes vormgegeven en op basis van de actuele en toekomstige markt/klant dynamiek tactisch en strategisch toegepast.

Niet alleen de dynamiek van de huidige en toekomstige trendbreuken op mondiaal, nationaal en regionaal niveau, maar ook de toename van complexiteit van de business as usual vormen binnen het vakgebied Business Continuity & Crisis Management nieuwe uitdagingen binnen de 'Continuity Agora'.

Binnen de planning en doelstellingen voor 2014-2015 zijn er naast nieuwe uitdagingen voor onze professional staff en onze zogenoemde affiliate staff ook uitdagingen voor Medior en Senior trainers/specialisten binnen het specifieke vakgebied.

Medior en Senior BCM Professionals nodigen wij graag uit om kennis te maken met de BCM Academy 'way of doing & performing'.

De dynamiek binnen de service lines van BCM Academy Educational Services (ES), Continuity Services (CS) en Expert Development (ED) vraagt om Senior, Young Professionals en Stage-One studenten die onderscheidend willen zijn en stappen willen maken.

Ontmoet BCM Academy 
Onze medewerkers en teams volgen niet alleen de nieuwste Continuïteits ontwikkelingen... lees meer

Senior professional 
Bovengemiddelde ervaring binnen het vakgebied, didactisch sterk, en het verschil weten... lees meer

Stage-One 
Stage met perspectief en ook nog gericht zijn op toekomst? De Stage-One van BCM Academy... lees meer

Young professional 
Oriënteren op een volgende stap, of gewoon kiezen voor een vak. De keuze is niet snel gemaakt... lees meer

BCM Academy is een ‘big small’ en een ‘small big’ organisatie die verschil maakt. Small, omdat we compact zijn en daardoor binnen de uiterste wendbaarheid onze diensten kunnen aanpassen op de doelen van de klant, Big, door de kennisintensiteit en de toegevoegde waarde.

Meer over werken bij BCM Academy?