Crisis Management Expert Logging - CML

Bewustwording en kennis van de extreme hoeveelheden informatie, die met ongekende snelheid vanuit diverse kanalen, zenders, media etc. naar een crisisteam komen. Structuur en methodieken om hiermee om te gaan binnen de verantwoordelijkheid als data-logger met daarbij aandacht voor de persoonlijke ‘sterktes’ en ‘zwaktes’. Daarnaast worden realistische crisissituaties nagebootst, waarbij theorie in de praktijk wordt toegepast (oefening).

Uw profiel

Als Expert Logger bent u werkzaam binnen de organisatie vervult een management faciliterende functie, zoals: secretaris rol, managementassistent en procesverantwoordelijke.
 
Programma

De leeromgeving Expert Logging biedt u in één dag de noodzakelijke competentieontwikkeling voor logging binnen het crisismanagementproces. U verkrijgt inzicht en vaardigheden in de rol en de verantwoordelijkheid van de expert-logger. De leeromgeving biedt u naast theoretische kennis, vooral ook inzicht in de praktische vaardigheden welke van essentieel belang zijn om als expert-logger binnen een crisisteam optimaal te functioneren.